Logo gemeentenieuwsonline.nl

Paardenkeuring bij Stal Ziggy in Dodewaard

DODEWAARD – Paardenliefhebbers kunnen zaterdag 23 juli volop genieten tijdens de centrale keuringsdag, georganiseerd door stichting Stal Ziggy. 

De keuring wordtuitgevoerd door het stamboek Irish Cob Society. Er zullen veulens, merrie’s en ruinen gekeurd worden van het koudbloedras Irish Cob’s, zowel uit eigen stal als die van andere deelnemers. Ook zal er een rijproef afgelegd worden door een van de eigen ruiters.

De keuringsdag is voor iedereen toegankelijk. Stichting Stal Ziggy is een kleinschalige stichting, waar al jarenlang paardrijlessen gegeven worden aan kinderen met en zonder beperkingen. Genietmomenten tussen kind en paard staan hierbij centraal. De keuringsdag is een uitstekende gelegenheid om het publiek kennis te laten maken met  de paardenrassen waarmee gewerkt wordt en in gemoedelijke sfeer de kas te spekken. ‘Koek en zopie’ is dan ook ruimschoots aanwezig en ook de hamburgerliefhebber wordt niet vergeten.

Aansluitend aan deze keuringsdag is er een barbecue georganiseerd, waarvoor men zich nog kan opgeven bij W. Beumer via 06-11360182. Locatie:  Gesperdensestraat 8 A, Dodewaard. Aanvang: 12.00 uur.

Meer berichten