Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Annemieke Zondag verzorgt op 4 september een Biodanza workshop in Podium De Vlam.&nbsp;</p>

Annemieke Zondag verzorgt op 4 september een Biodanza workshop in Podium De Vlam. 

(Foto: Annemieke Zondag)

Programma september Podium De Vlam bekend!

Na de zomervakantie biedt Podium De Vlam aan de Beukenlaan 2 in Rhenen weer een bruisend programma met films, workshops, exposities en meer. De activiteiten van september staan al op www.podiumdevlam.nl/agenda en aanmelden is nu mogelijk.

Kunstenaar Hans Oude Luttighuis exposeert zijn impressionistische prints van Rhenen en omgeving in Podium De Vlam. Zeker op zonnige dagen is de lichtinval fantastisch. Op zondag 28 augustus en zondag 11 september is Hans erbij om zijn werken toe te lichten, tussen 12.00 en 14.00 uur.

Op zondag 4 september gaan we dansen, maar wel op een bijzondere manier: volgens de methode van Biodanza. Laat je meevoeren door Annemieke Zondag, die je helpt je zintuigen open te stellen voor de ritmes en muziek.

Op dinsdag 6 september draait er weer een film van formaat in Podium De Vlam: ‘The Father’. Een film die niet alleen gaat over de gevolgen van dementie, maar het je ook laat ervaren. Met een top vertolking door Anthony Hopkins als de vader die langzaam zijn grip op de wereld kwijtraakt. En Olivia Colman als de dochter, die liefdevol voor hem zorgt maar zich ook volstrekt onmachtig voelt.

Aanmelden

Het programma staat op www.podiumdevlam.nl/agenda en aanmelden kan daar via de ticketlink of door opgave via info@podiumdevlam.nl. Volg ons ook op Facebook via https://www.facebook.com/podiumdevlam.    

Meer berichten