Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kooklessen voor kinderen op 3 en 10 augustus.</p>

Kooklessen voor kinderen op 3 en 10 augustus.

(Foto: Sonja Kragting)

Zomerse kookles voor kinderen

RHENEN - Op woensdag 3 en 10 augustus verzorgt Rozemarijn Voedingsadvies in samenwerking met Welzijn Rivierstroom twee zomerse kooklessen voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar in De Westpoort. Een les kost 7,50 euro, inclusief iets drinken en het proeven van de ingrediënten. Geef uw kind op voor 27 juli om zeker te zijn van een plekje!

Koken is meer dan het leren van een aantal technieken. Het omvat proeven, nieuwe smaken ontdekken, uitproberen, kennis van ingrediënten opdoen en leren wat echt voedingswaarde heeft. En vooral: plezier krijgen in het maken van je eigen eten! Door het plezier wordt een gezonde relatie gelegd met eten, iets waar kinderen hun verdere leven profijt van hebben.

Kookkunsten

De recepten gaan mee naar huis, zodat thuis de kookkunsten ook geshowd kunnen worden. Er wordt gekookt met verse producten en gebruik gemaakt van het thema zomer.

Dagen en tijden

De kooklessen zijn op woensdag 3 en 10 augustus. Tijdstip: 15.15 – 17.00 uur. Locatie de Westpoort, Veerweg 1 Rhenen. Leeftijd: 8 tot en met 13 jaar.

Opgave

Gun jij je kind(eren) ook plezier in koken? Geef je kind dan op voor de kookles. Er wordt per les betaald dus als je maar één keer kunt in plaats van twee, kan dat ook. Opgave via 06 39886829 of via sonja@rozemarijnvoedingsadvies.nl  (Rozemarijn Voedingsadvies). Met een allergie zoals lactose of gluten kan rekening worden gehouden. De kooklessen worden mede mogelijk gemaakt door het Rhenense Preventieakkoord.

Meer berichten