Op 12 juni trad Bachzonderpruik op in Podium De Vlam.
Op 12 juni trad Bachzonderpruik op in Podium De Vlam. Foto: Berry Geerligs

Muziek, theater en meer programmeren?

Algemeen

RHENEN - Podium De Vlam leent zich uitstekend voor kleinschalige concerten, theater en meer. Van jazz tot singer-songwriters, klassiek en combinaties met poëzie. Help je mee om een programma neer te zetten?

Naast de klassieke kamermuziek willen we als Podium De Vlam nieuwe muzikale richtingen verkennen. Denk aan jazz, blues, singer-songwriters en combinaties met vertellers en dichters. Maar ook op theatergebied zoeken we vernieuwing: ook op een klein podium kan creativiteit de ruimte krijgen. Misschien past cabaret wel goed bij ons, of jeugdtheater.

Om het programma qua podiumkunsten te ontwikkelen, hebben we mensen nodig. Liefhebbers van allerlei leeftijden met een brede culturele interesse. Zowel met als zonder ervaring in podiumprogrammering.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een plek in ons team, waarbij jouw plezier en fijne samenwerking voorop staan. Er is ruimte voor ieder mens, jong en oud, mannen en vrouwen, met en zonder werkervaring. We vinden onderling respect en aandacht voor elkaar belangrijk. Het betreft een onbetaalde inzet, wij zijn een 100% vrijwilligersorganisatie.

Kennismaken?

Wil je kennismaken en kijken of Podium De Vlam iets voor jou is? Kijk op www.podiumdevlam.nl/agenda. Meld je aan bij secretaris Kitty van den Hoek via info@podiumdevlam.nl of telefonisch op 06 51 982 983. Dan gaan we binnenkort met elkaar in gesprek!

Uitgelicht

Digitale krant