Logo gemeentenieuwsonline.nl

De Onvergetelijke Kookclub Arnhem-Nijmegen gaat ook in de zomer door!

ELST (Gld) - De Onvergetelijke Kookclub Arnhem- Nijmegen houdt ook in de zomermaanden de deuren open! Mensen met dementie en hun mantelzorger (of een familielid of maatje) kunnen bij de Kookclub terecht voor een gezellige avond. 

Elke vierde woensdag van de maand, dus in deze zomer op 27 juli, 24 augustus en 28 september. Om 17.00 uur starten we altijd met een welkomstdrankje en daarna gaan we in koppels aan de slag om onder begeleiding van een professionele kok en vrijwilligers een 3-gangenmenu te koken. Als het diner gereed is eten we samen. Tegen 20.00 uur sluiten we de avond af met een kop koffie of thee waarna de gasten huiswaarts keren.

Locatie is De Ruimte, Sint-Maartenstraat 32b in Elst (Gld). Bijdrage is 7,50 euro per persoon per avond. “Heeft u ook zin om een keer mee te doen of heeft u vragen? Neem dan contact op met Maaike van Beek op 06 44986453 of m.van.beek@alzheimervrijwilligers.nl.

De Onvergetelijke Kookclub is een initiatief van Alzheimer Nederland en Resto vanHarte en wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Meer berichten