Pieter Schortemeijer (foto: Pieter Schortemeijer)
Pieter Schortemeijer (foto: Pieter Schortemeijer) Foto: Pieter Schortemeijer

Omgaan met stress en onzekerheid

Algemeen

RHENEN - ‘Er wordt veel van me verwacht, maar ik heb het gevoel dat ik de mensen om me heen teleur stel. Dat geeft me veel stress,’ verzucht Anna. Wanneer gunnen we onszelf de tijd om bewust even stil te staan bij onze gedachten en gevoelens en afstand te nemen van de gejaagdheid van de dag? Onder leiding van Pieter Schortemeijer, trainer bij Werkkracht, behandelen we het thema: stressafname.

Bij deze Walk en Talk ga je kennis maken met een aantal aandachtgerichte oefeningen. Maar wat is aandacht? Waarom is het zo belangrijk om aandacht te leren trainen? Wat kan het opleveren? 

Tijdens deze Walk en Talk stressafname ga je antwoorden krijgen op bovenstaande vragen. Je krijgt inzicht in hoe jouw emotie regulatie systeem werkt en hoe je vanuit de ‘doe-modus’ in de ‘zijns-modus’ komt. Ook geven we je een aantal oefeningen mee die je makkelijk en zelfstandig toe kan passen in het dagelijkse leven. Zodat je beter om kan gaan met de hectiek van de dag en je rust en overzicht kunt bewaren.

Walk & Talk is dé ontmoetingsplaats voor werkzoekenden! Iedere 1e dinsdag van de maand organiseren we een bijeenkomst. Samen met deelgenoten kun je ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving. En natuurlijk is er een hartelijke ontvangst met koffie en thee. 

Iedereen die zich door het onderwerp voelt aangesproken is van harte welkom bij de Walk & Talk bijeenkomst op dinsdag 5 juli.

Locatie: De Westpoort, Veerweg 1 in Rhenen. Tijd: 9.30 tot 11.30 uur. Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Eline van Berkum 06 20384182/walkentalkrhenen@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant