Gastdame aan de slag bij activiteit De Buurtgarage.
Gastdame aan de slag bij activiteit De Buurtgarage. Foto: Welzijn Rivierstroom

Rhenense buurtcentra zoeken jou!

Algemeen

RHENEN - Het Bestegoed, De Buurtgarage, De Westpoort en dorpshuis Achterberg zijn op zoek naar vrijwillige gastbeheerders.

Samen met ons en je mede-gastbeheerders bied je bezoekers een fijne plek, waar ze onder andere terecht kunnen voor: Hulp: bij administratie, bij het vinden van werk, of bij het leren van de Nederlandse taal. Gezellige activiteiten: zoals koffieochtenden, schilderbijeenkomsten en spelletjesmiddagen. 

Wat doet een gastbeheerder? Je opent en sluit het pand, zet koffie/thee en eventuele andere benodigdheden klaar en je heet bezoekers welkom. Als je het leuk vindt, kun je ook een handje meehelpen tijdens de activiteiten, of zelfs een eigen activiteit organiseren. Net wat jouw voorkeur heeft! Werkdagen en –uren zijn in overleg.  

Wat brengt het je… Als vrijwilliger bij een dorpshuis/buurtcentrum kan je echt iets voor je mede-inwoners betekenen. Simpelweg een praatje maken kan voor sommige bezoekers al hét verschil maken. Zo help je om je woonplek nét even wat leuker te maken. Een gezellige werkomgeving waar je makkelijk nieuwe contacten legt. Een plekje in het enthousiaste team. Een onkostenvergoeding. Werkervaring voor op je CV.

Spreek je nog niet zo goed Nederlands? Geen probleem! Kom gerust eens kijken!
Ben je nieuwsgierig en wil je een keertje langskomen om te kijken of het wat voor je is? Je bent van harte welkom! Aanmelden of meer info? Neem contact op met Anja Pot via anja.pot@rhenen.nl of 06 28813829.

Uitgelicht

Digitale krant