De Woltafel.
De Woltafel. Foto: Welzijn Rivierstroom

Weet jij van wanten met wol?

Algemeen

RHENEN - Contact met ouderen. Creativiteit de vrije loop laten. Werken met wol en anderen helpen bij het werken met wol. Word jij hier enthousiast van? Dan is De Woltafel op zoek naar jou!

Voor corona werd er in De Westpoort onder de vlag van Werkplaats De Steiger elke week gehandwerkt met een groepje dames aan ‘de Woltafel’. In 2020 en 2021 heeft dit vanwege corona helaas stilgelegen. We willen dit graag weer nieuw leven inblazen, zodat we weer lekker creatief aan de slag kunnen. Want actief met creativiteit houdt de geest scherp! En bovenal is het gewoon gezellig samen.

Daarom zoeken we een vrijwilliger die kan handwerken en die het leuk vind om een groepje deelnemers te begeleiden hierbij. Of dit eens per week, eens in de twee weken of eens per maand wordt is afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Ook het dagdeel en de duur (bij voorkeur 1,5 à 2 uur per keer) stemmen we graag met je af. Samen met Elle Joosten (sociaal werker bij Welzijn Rivierstroom) spar je hierover. Samen gaan we aan de slag om de Woltafel herop te starten.

De nieuwe locatie van De Woltafel wordt De Buurtgarage, Valleiweg 16, Rhenen. Inmiddels zijn er diverse donaties gedaan, dus materiaal is ruim voor handen!

Wat brengt het je? Waardevolle tijdsbesteding. Intake en warm welkom. ReiskostenvergoedingVrijwilligersverzekering.
Heb je interesse of wil je meer informatie? Bel, app of mail Elle Joosten via 06 19426967 of ellejoosten@welzijnrivierstroom.nl.

Uitgelicht

Digitale krant