Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Oude tijden herleven, met nu weer hopelijk veel publiek langs de lijn.&nbsp;</p>

Oude tijden herleven, met nu weer hopelijk veel publiek langs de lijn. 

(Foto: De Kersenplukkers)

Het Kersen Open: ‘Misschien wel het leukste toernooi van de regio’

KESTEREN - Het open toernooi van TV De Kersenplukkers in Kesteren, het Kersen Open, wordt dit jaar voor de tweeëndertigste maal georganiseerd.

Na twee coronajaren, waar onder zeer beperkende maatregelen het toernooi gespeeld kon worden, lijkt het er nu serieus op dat er weer onder normale omstandigheden kunnen tennissen op ons mooie tennispark, nu voorzien van nieuwe ledverlichting en zonnepanelen. De anderhalve meter maatregel en de beperkte toegang tot de kantine behoren tot het verleden.

Het onbekommerd spelen en genieten van leuke partijen op het terras en langs de tennisbanen is weer mogelijk.
Er kan ingeschreven worden voor Dames, Heren en Mixed Dubbels. Dat geeft de mogelijkheden om in alle categorieën in een poulesysteem te spelen, waardoor deelnemers verzekerd zijn van het spelen van meerdere wedstrijden.

Het toernooi word gespeeld van 22 tot en met 28 augustus. Het is inmiddels traditie dat het toernooi is gesplitst: Overdag spelen de deelnemers 50+ en 65+ hun wedstrijden. In de avond, vanaf 18.00 uur is het ruim baan voor de overige categorieën.

Naast de strijd om het hoogst haalbare is vooral de sfeer op het toernooi belangrijk. Het spelplezier, het genieten van een lekkere tennispartij en de goede onderlinge contacten kenmerken het Kersen Open.

Inschrijven is mogelijk tot 1 augustus om 23.59 uur via toernooi.nl, zoek op ‘Kersen Open 2022’.

Meer berichten