Logo gemeentenieuwsonline.nl

Repaircafé Rhenen

RHENEN - In de maanden juni en juli worden door het Repair Café Rhenen geen reparatiemiddagen georganiseerd op de vierde vrijdag van de maand.

Op vrijdag 1 juli wordt er wel een reparatiemiddag georganiseerd. Deze middag wordt echter gehouden in De Tollekamp in Rhenen. De middag zal vooral staan in het teken van de controle van en reparatie aan rollators. “Wij zijn om 13.30 uur aanwezig tot 16.00 uur.” Goederen kunnen worden ingeleverd tot pakweg 15.15 uur.

Een goed functionerende rollator kan het verschil maken tussen nog wel (veilig) mobiel zijn of niet meer. Daarom willen wij deze middag graag voor alle belangstellenden een controle uitvoeren op de belangrijke onderdelen van de rollator. Zo mogelijk zullen we kleine defecten herstellen. De Tollekamp maakt het mogelijk om ter plekke de werkzaamheden uit te voeren en bezoekers een kopje koffie of thee aan te bieden.

De Tollekamp is gevestigd aan de Dokter Wallerstraat 2 in  Rhenen. Mail: repaircaferhenen@gmail.com. Voor informatie: facebook, of www.repaircaferhenen.nl.

Meer berichten