Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Interessante scholingsvoucher voor ondernemers.</p>

Interessante scholingsvoucher voor ondernemers.

(Foto: Shutterstock)

Opleidingsvoucher voor alle ondernemers en zzp-ers in Rhenen

RHENEN - Zoals bekend is de gemeente Rhenen onderdeel van het Food Valley Leerwerkloket. Maar wist je ook dat er in de Food Valley Regio een hele laagdrempelige opleidingsvoucher is voor ondernemers en zzp-ers? Iedereen die het vliegwiel van zijn/haar bedrijf nog harder wil aanzwengelen, kan gebruikmaken van deze subsidieregeling van 1500 euro. De aanvraag gaat echt heel eenvoudig en zonder rompslomp. 

Voor deze mooie voucher is leeftijd onbelangrijk en maakt het niet uit of je een eenmanszaak, VOF, maatschap of BV hebt. En geldt voor elke branche: gezinscoaches, kappers, cybersecurity, lifestyle, horeca, fashion, freelance consultants. En alles daartussen.

Ondernemersboost

Het gaat om ondersteuning bij vragen als:
- Hoe kom ik aan meer klanten?
- Hoe presenteer ik mezelf meer als autoriteit?
- Hoe bereik ik een nieuwe doelgroep?
- Hoe verhoog ik mijn online vindbaarheid? (online marketing)
- Hoe verhoog ik mijn uurtarief?
- Hoe haal ik meer uit mijn netwerk?

Vanuit de voucher heeft de Nederlandse Ondernemers Academie uit Bennekom de afgelopen maanden als business coach een aantal ondernemers uit de regio mogen ondersteunen bij deze vragen. Met - al zeggen we het zelf - geweldige resultaten. We kunnen ons zomaar voorstellen dat de Food Valley voucher ook voor (startende) ondernemers uit Rhenen interessant is.
Meer info op https://de-noa.nl/voor-ondernemers .

Meer berichten