Voorstelling Vreemde Vogels woensdag 29 juni 2022

Algemeen

IJZENDOORN - Vanuit de provincie Gelderland voert Welzijn Rivierstroom het Cultuurpact 2022 uit; een project met als doel om generaties in Neder-Betuwe met elkaar te verbinden via uitdagende kunstactiviteiten.

Kunst en Cultuur verbindt, maar oorlog raakt ons allemaal. Op woensdag 29 juni is de voorstelling ‘Vreemde Vogels’. Een voorstelling met verhalen van gevluchte jongeren, gebaseerd op waargebeurde verhalen van jongeren uit Syrië en Irak.  

Vraag jij je weleens af hoe het is als je ‘s nachts niet kunt slapen door het geluid van beschietingen, vliegtuigen en bombardementen boven de wijk waar jij woont? Wat doe je als er door oorlog niets meer te eten is en je moet overleven op gras en bladeren? En wat als je halsoverkop je huis en land moet verlaten omdat je nergens meer veilig bent?

Welke dromen laat je achter? Waar moet je heen? Hoor je erbij of ben je een ‘vreemde vogel’?

We willen je graag uitnodigen om in het Gerrit van Riemsdijkhuis aan de J.R. Zeemanstraat 12a in IJzendoorn deze indrukwekkende voorstelling te komen bekijken. Vanaf 19.00 ben je van harte welkom!

“We vinden het fijn als we weten hoeveel mensen er komen, om deze reden is aanmelden verplicht. Je kan een e-mailbericht sturen naar joycefitzgerald@welzijnrivierstroom.nl of een berichtje via 06 47321364 o.v.v. aanmelding Vreemde Vogels. Geef even aan met hoeveel mensen je komt. Iedereen is welkom. Deze voorstelling kunnen we kosteloos aanbieden. Fijn als je erbij kunt zijn.”

Uitgelicht

Digitale krant