<p>Schilderworkshop in Neder-Betuwe een groot succes!&nbsp;</p>

Schilderworkshop in Neder-Betuwe een groot succes!

(Foto: Welzijn Rivierstroom)

Schilderworkshop in Neder-Betuwe een groot succes!

NEDER-BETUWE - Vanuit de provincie Gelderland voert Welzijn Rivierstroom een cultuurproject uit. Het doel van dit project is om bewustwording van de culturele identiteit van de regio te bevorderen door het verbinden van generaties via uitdagende kunstactiviteiten. Deze uitdaging zijn we aangegaan en heeft er op dinsdag een schilderworkshop in Dodewaard en woensdagavond in Kesteren plaatsgevonden.

We hebben gekozen om het schilderij ‘het meisje met de parel’ in een moderne uitvoering te schilderen. In totaal hebben 41 mensen deelgenomen en zijn er 41 unieke schilderijen gemaakt. Het was leuk om het talent van de ander te zien, maar ook om mijn eigen talent te ontdekken, gaf een deelneemster aan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees