Schilderworkshop in Neder-Betuwe een groot succes!
Schilderworkshop in Neder-Betuwe een groot succes! Foto: Welzijn Rivierstroom

Schilderworkshop in Neder-Betuwe een groot succes!

Algemeen

NEDER-BETUWE - Vanuit de provincie Gelderland voert Welzijn Rivierstroom een cultuurproject uit. Het doel van dit project is om bewustwording van de culturele identiteit van de regio te bevorderen door het verbinden van generaties via uitdagende kunstactiviteiten. Deze uitdaging zijn we aangegaan en heeft er op dinsdag een schilderworkshop in Dodewaard en woensdagavond in Kesteren plaatsgevonden.

We hebben gekozen om het schilderij ‘het meisje met de parel’ in een moderne uitvoering te schilderen. In totaal hebben 41 mensen deelgenomen en zijn er 41 unieke schilderijen gemaakt. Het was leuk om het talent van de ander te zien, maar ook om mijn eigen talent te ontdekken, gaf een deelneemster aan.

Volgens een andere deelneemster zou een structureel aanbod zeer wenselijk zijn. Zou jij het leuk vinden om schilderworkshops aan te bieden in Neder-Betuwe? Neem dan contact op Esther Morren op 06 33421037.

Vanuit het Cultuurpact organiseren we op woensdag 29 juni de voorstelling ‘Vreemde Vogels’ in IJzendoorn. Juist waar de oorlog ons alles raakt, kan deze voorstelling zorgen voor verbinding. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joyce Fitzgerald via joycefitzgerald@welzijnrivierstroom.nl of 06 47321364 o.v.v. aanmelding Vreemde Vogels.

Uitgelicht

Digitale krant