Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Het mannenkoor tijdens een uitvoering in Scherpenzeel op 4 mei 2022.&nbsp;</p>

Het mannenkoor tijdens een uitvoering in Scherpenzeel op 4 mei 2022. 

(Foto: Mannenkoor De Schaffelaar)

Twee koren zingen in de Cunerakerk

RHENEN - Kom genieten van  twee totaal verschillende koren op zaterdagmiddag 18 juni van 15.00 tot 17.00 uur in de Cunerakerk in Rhenen. Het mannenkoor De Schaffelaar uit Barneveld zingt van 15.00 tot 15.45 uur en het Klein Koor Rhenen zingt van 16.15 tot 17.00 uur. 

Deze koren willen graag laten horen hoe mooi samen zingen klinkt. Beleef het mee in de Cunerkerk. Er klinkt prachtige middeleeuwse en hedendaagse muziek van componisten als Monteverdi, Morley, Mozart, Elgar, Handel, The sopranos, Ola Gjeilo: gevarieerd van religieus, volkszang,tot liefdeslied en een tikkeltje jazz.

Het mannenkoor wordt begeleid door pianiste Martine van Veen. Het Klein Koor wordt begeleid door fagottiste Corinne van Veen. Voorafgaand en tussen de concerten door is er gelegenheid voor het publiek om met het inzingen van beide koren mee te doen.

De deuren gaan open om 14.30 uur, de toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage na afloop wordt op prijs gesteld. Dit concert wordt georganiseerd door de dirigent van beide koren: Lisette van de Loo. Haar insteek is: samen zingen verbindt en ontspant. Dat hebben we allemaal nodig. En het luisteren naar mooie muziek op een prachtige locatie als de Cunerakerk is een unieke ervaring op deze manier. 

Meer berichten