Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Bar van Huis van Kesteren.&nbsp;</p>

Bar van Huis van Kesteren. 

(Foto: Ad van der Sijs)

Huis van Kesteren zoekt vrijwilliger coördinator

KESTEREN-Het Huis van Kesteren is iedere dinsdag- en vrijdagochtend geopend van 10.00 tot 12.00 uur in ‘Ons Dorpshuis’ In Kesteren.

“Inwoners uit Kesteren nodigen we van harte uit om gezellig een kopje koffie/thee te drinken om er buurtbewoners te ontmoeten. Je kunt een praatje maken of een spelletje spelen, een potje kaarten of handwerken. Niets moet, maar we hebben gewoon een gezellige ochtend in het Huis van Kesteren.

Wekelijks komen er gemiddeld tien dorpsgenoten, die graag een open deur vinden en het heerlijk vinden dat de koffie klaar staat. Drie vrijwilligers verzorgen de koffie/thee of de creatieve workshops.

Voor deze koffieochtenden zoeken we een coördinator die samen met de vrijwilligers leuke activiteiten opzet en ook de administratie bijhoudt. Je houdt de uitgaven bij en zorgt voor de betalingsafspraken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van een begroting en de subsidieaanvraag. Hierbij krijg je ondersteuning van de coördinator van de Swan.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie? Mail dan naar:  huizenvan@swanwelzijn.nl of bel met: 06 53414076.”

SWAN streeft naar welzijn voor iedereen. Onder welzijn verstaan wij dat inwoners van alle leeftijden zich prettig voelen in hun eigen omgeving, zichzelf kunnen redden en betrokken zijn bij de samenleving. Hiervoor organiseren wij samen met meer dan 200 vrijwilligers afkomstig uit alle woonkernen diverse activiteiten en diensten. Daar maken meer dan 1000 inwoners vaak elke week weer gebruik van.

Meer berichten