Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Gwen Berends, Lotte Wevers, Dana Bos, Celina Schouten en Jolein van Cleef.&nbsp;</p>

Gwen Berends, Lotte Wevers, Dana Bos, Celina Schouten en Jolein van Cleef. 

(Foto: Rianda Prijs )

Olympia Ochten naar toestelfinale Culemborg

OCHTEN - Zaterdag 14 mei hebben Gwen Berendsen,Dana Bos, Lotte Wevers, Celina Schouten en Jolein van Cleef zich geplaatst voor de toestelturnfinale in Culemborg. Jolein van Cleef heeft met haar overslag en half in twee hele mooie sprongen laten zien en werd beloond met een score van 13,87 en een zesde plaats.

Gwen Berendsen had zich ook geplaatst voor een sprongfinale na twee wedstrijden, waar ze zich heeft bewezen. Ze mocht zaterdag weer haar sprongen laten zien. Met een overslag en salto op het hoge vlak en heel mooie score van 13,95 heeft ze een zesde plaats behaald.

Lotte Wevers had zich geplaatst voor een vloerfinale na hard trainen heeft ze een overslag radslag geturnd. Dit werd beloond met een bronzen medaille en een score van 11,400. Dana Bos had zich geplaatst voor de toestellen sprong en vloer. Op sprong heeft ze een handstandplatvallen en salto op het hoge vlak laten zien die werd beloond met een score van 14.100 en een prachtige bronzen medaille. In de derde ronde mocht ze op vloer haar oefening laten zien ook Dana heeft aanpassingen gemaakt in haar oefening en nu de overslag radslag geturnd zonder plank. Dana kreeg tijdens de uitreiking een gouden medaille omgehangen met een score van 11.600 ze kan het nog steeds niet geloven. 

Celina Schouten had zich ook geplaatst voor twee toestellen vloer en sprong. Celina heeft een stabiele wedstrijd geturnd met prachtige oefeningen op vloer is ze net naast het podium geëindigd met een vierde plaats en een score van 12,75. Op sprong heeft ze twee prachtige sprongen laten zien en dit werd beloond met een gouden medaille en een score van 14,32.

Meer berichten