Logo gemeentenieuwsonline.nl

Dauwtrappen in het Amerongse Bos

AMERONGEN - Donderdag hemelvaartsdag 26 mei organiseren de vrijwilligers van Utrechts Landschap/Amerongse Bos weer het jaarlijkse dauwtrappen met een mooie wandeling door de Amerongse bossen, die afgesloten wordt met een gezamenlijk ontbijt.

Er zijn twee wandelingen; de eerste wandeling voor actieve wandelaars start om 7:00 uur, de tweede wandeling  voor (groot)ouders met kinderen start om 8:00 uur.
De wandelingen starten vanaf het infocentrum van Utrechts Landschap aan de Veenseweg 8  in Amerongen. De parkeerplaats vindt u door de borden Groene Entree te volgen en te parkeren op sportpark de Burgwal. Vandaar is het 150 meter lopen naar de start bij het infocentrum .

Deelnemers moeten zich via de knop reserveren opgeven op de website van Utrechts Landschap, daarbij geeft u het aantal personen op en aan welke wandeling u wenst deel te nemen: https://utrechtslandschap.nl/activiteiten/detailpagina/115418.
In verband met de voorbereidingen sluit de aanmelding maandagavond 23 mei om 22.00 uur.

De kosten voor deelname aan de wandeling met ontbijt bedragen vijf euro voor niet-beschermers van Utrechts Landschap en vier euro voor beschermers van Utrechts Landschap, kinderen t/m 12 jaar betalen drie euro. Voor juniorbeschermers is de wandeling gratis. Neem dus wel uw beschermerspas mee! Deelnemerskosten worden voor aanvang van de wandeling ter plaatse voldaan, bij voorkeur per PIN, maar contant mag ook. “Het aantal plaatsen is beperkt, voorkom dus teleurstelling en meld u vroegtijdig aan.”

Meer berichten