Logo gemeentenieuwsonline.nl

Open repetities Oosterbeeks Kamerkoor

OOSTERBEEK - In het kader van de landelijke actie “Zet je koor op de kaart” houdt het Oosterbeeks Kamerkoor open repetities op dinsdag 24 en dinsdag 31 mei.

“Wil je zelf ervaren hoe ons koor ontspannen en serieus samen muziek maakt? Kom dan op die dinsdagavond(en) naar de concertzaal Oosterbeek, Rozensteeg 3; 20-22.00 uur.
We zingen merendeels klassiek, van zowel oude als eigentijdse componisten. Zo hebben wij werken uitgevoerd van Purcell, Poulenc, Fauré, Orff, Bernstein en Jenkins.

We streven naar één concert per jaar. Soms zit er nog wat meer tijd tussen, dus er is geen sprake van een stressvolle agenda. Voor ons is belangrijk: met elkaar muziek maken, de muzikale belevenis en dan een fijn concert. Bij het instuderen hebben we veel profijt van geluidsbestanden per stemgroep, die je kunt gebruiken om thuis je partij te verkennen en te oefenen.
Naast onze dirigente Annelies Boone hebben we een vaste pianiste, Ella Kamerich, die ons begeleidt. En komt onze vocal coach Diane Hidding af en toe met nieuwe invalshoeken om te werken aan stemvorming en presentatie.”

“Wij zijn een gemengd koor (sopranen, alten, tenoren en bassen) met gemengde leeftijden, de meesten zijn boven de vijftig jaar. Binnen ons koor is vooral behoefte aan mannenstemmen maar ook (hoge) sopranen en een enkele alt zijn welkom. Voor méér informatie: www.oosterbeekskamerkoor.nl. Wil je je van tevoren aanmelden? Stuur dan een mail naar info@oosterbeekskamerkoor.nl.”

Meer berichten