Logo gemeentenieuwsonline.nl

Jubileum Zonnebloem Lienden – Maurik

LIENDEN - Donderdag 19 mei viert Zonnebloem Lienden – Maurik haar 25-jarig jubileum. In 2020 bestond de afdeling 25 jaar en nu kan het gevierd worden. 

Donderdag 19 mei beginnen ze om 11.00 uur met een receptie bij zalencentrum Torenzicht Lienden. De burgemeester, de sponsoren, de vrijwilligers en de gasten zijn hiervoor uitgenodigd. Daarna is er een lunch voor de gasten en vrijwilligers. Het middagprogramma wordt verzorgd door de troubadour, Anouk Balins. Het belooft een feestelijke dag te worden.

Zonnebloem Lienden – Maurik staat al 25 jaar lang klaar om de gasten een leuke dag te bezorgen. Van uitstapjes met de bus, een bingo of een gezellige muzikale middag, er zijn verschillende activiteiten door het jaar heen. Tijdens de coronaperiode zijn alle gasten in het zonnetje gezet met een leuke attentie tijdens de Pasen en Sinterklaas.

Wilt u meer weten over de activiteiten van de Zonnebloem of vrijwilliger worden? Kijk dan op onze site www.zonnebloem.nl/lienden-maurik. Hier kunt u zich ook aanmelden als gast of als vrijwilliger. U kunt ons ook vinden op Facebook, Zonnebloem Lienden-Maurik. Daar staan het laatste nieuws en foto’s van de activiteiten.

Meer berichten