Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tennisclub Lienden biedt zomeruitdaging voor teamspelers en jeugd

LIENDEN – Tennisclub Lienden biedt deze zomer tennis voor voetballers, volleyballers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. 

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden juni, juli, augustus en september waarbij spelers jong en oud vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt.Daarnaast kunnen de spelers drie tennislessen volgen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. Kosten zijn 25 euro + optioneel drie duolessen.

Tennisclub Lienden

Het tennispark van Lienden heeft vier kunstgrasbanen die onder bijna alle weersomstandigheden te bespelen zijn. Er is een gezellig clubgebouw en er worden leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. 

Enthousiast geworden?

Meld je vóór 1 juni aan en ontdek hoe leuk tennis is. Voor meer informatie en aanmelden ga je naar www.tclienden.nl Iedereen kan meedoen.

Meer berichten