Logo gemeentenieuwsonline.nl

Klik&Tik-cursus in De Westpoort in Rhenen

RHENEN - Wilt u graag leren hoe een computer en laptop werken en hoe u op internet kan rondkijken? Dan is de cursus Klik&Tik iets voor u.

Internet, onze computer, tablet en telefoon zijn niet meer weg te denken uit ons leven.   Mailen, internetbankieren, inschrijven voor een huurwoning, een treinreis plannen, spullen kopen en verkopen, een pensioenoverzicht inzien: we doen bijna alles online. Maar dat is niet altijd even makkelijk.
Als u meer kennis van computers en internet wilt krijgen dan kan Klik&Tik helpen.

U leert stap voor stap typen, e-mailen en internetten. U leert zoeken op internet, websites bekijken en bestanden downloaden. Ook leert u sociale media kennen en hoe deze te gebruiken zijn.

In De Westpoort zijn enkele computers aanwezig, maar we adviseren om een eigen laptop of tablet mee te nemen, zodat u ervaring krijgt in het werken hiermee.

De klik&Tik cursus is elke donderdag van 9.30-11.00 uur. Deze wordt gegeven in De Westpoort, Veerweg 1 in Rhenen. Het is een doorlopende cursus, dus u kunt elke week beginnen. De cursus is gratis.

Als u meer informatie wilt of wilt aanmelden dan kunt u contact opnemen met Ellen Hoogteijling, coördinator Taalhuis, taalhuisrhenen@bibliotheekzout.nl, 06 42531554.
Vooraf aanmelden is gewenst, maar u bent ook welkom om binnen te lopen op de donderdagochtend.

Meer berichten