Logo gemeentenieuwsonline.nl

TWEEDE LOCATIE HAARDENEXPERT ONLANGS GEOPEND

De provincie Gelderland is een échte Haardenexpert rijker. Begin maart was het eindelijk zover, de opening van een nieuwe en extra showroom in Apeldoorn. De organisatie heeft naast een vestiging in Rijssen (Overijssel) nu ook de beschikking over een showroom in Midden-Nederland.

Openingstijden & bereikbaarheid

De nieuwe Haardenexpert vestiging is te vinden aan de Sleutelbloemstraat 44 in Apeldoorn. Centraal gelegen in Apeldoorn vind je hier onze luxe haarden- en kachelwinkel waar diverse haardopstellingen brandend staan opgesteld. Dagelijks kunnen consumenten vanaf 08.00 uur langs de vele opstellingen wandelen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie gaan de verkoopadviseurs graag in gesprek om op basis van klantwensen- en voorkeuren een passende oplossing aan te bieden. Op zaterdag is Haardenexpert geopend van 09.00 tot 16.00 uur.

Persoonlijk advies en beleving

Om klanten de beste service te bieden, beschikt Haardenexpert over een enthousiast en gedreven team om voor jou een gepersonaliseerde en uniek haardopstelling te creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten tv-meubel met haard, een grote televisiewand of een tv-kast met sfeerhaard. Goede voorbereiding is het halve werk. Om je beter te kunnen helpen, vragen wij een aantal zaken mee te nemen naar onze showroom. Zo kan de verkoper het beste helpen. Denk aan foto’s van jouw situatie, een bouwtekening en de maten van de ruimte. Het is mogelijk om een afspraak te maken om de showroom bezoeken. Onze adviseurs zal dan op de afgesproken tijdstip voor jou klaar staan. Handig toch?

Grote variatie haarden in het echt bekijken

Klanten bij Haardenexpert komen alles te weten over de mogelijkheden qua type brandstof, vorm van de haard, afwerkingsmogelijkheden en extra opties. Graag leidt een van de verkopers jou rond langs de verschillende opstellingen met de mooiste haarden. En gaan om tafel voor een persoonlijk adviesgesprek. Onze haardadviseurs vertellen graag over alle mogelijkheden en laten de vele opstellingen, stijlen, kleuren en afwerkingsmogelijkheden zien. Wij luisteren naar wensen en voorkeuren en komen samen tot de ideale oplossing. Ook het beantwoorden van veel voorkomende vragen die op jouw pad komen bij de aankoop van een haard is vanzelfsprekend.

Online inspiratie opdoen

Voor indruk van de enorme keuze aan meubelopstellingen, ontwerpen, afwerkingen vind je in ons online assortiment talloze manieren om jouw haardopstelling prachtig te presenteren. In deze opstellingen zie je de meest populaire trends en designs van dit moment. Hiermee laten we zien wat zoal kan, al zijn er veel mogelijkheden. Haardenexpert maakt altijd wat jij voor ogen hebt, niets is onmogelijk.

Meer berichten