Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kooklessen voor kinderen in De Westpoort.&nbsp;</p>

Kooklessen voor kinderen in De Westpoort. 

(Foto: Andrzej Rembowski via Pixabay)

Koken? Elk kind kan het leren!

RHENEN - Vanaf woensdag 25 mei verzorgt Rozemarijn Voedingsadvies in samenwerking met Welzijn Rivierstroom diverse woensdag- en vrijdagmiddagen kooklessen voor kinderen in de Westpoort. Een les kost inclusief iets drinken en het proeven van de ingrediënten zeven euro vijftig. “Geef uw kind op voor 20 mei om zeker te zijn van een plekje!”

Koken is meer dan het leren van een aantal technieken. Het omvat proeven, nieuwe smaken ontdekken, uitproberen, kennis van ingrediënten opdoen en leren wat echt voedingswaarde heeft. En vooral: plezier krijgen in het maken van je eigen eten! Door het plezier wordt een gezonde relatie gelegd met eten, iets waar kinderen hun verdere leven profijt van hebben.

Kookkunsten

De recepten gaan mee naar huis, zodat thuis de kookkunsten ook geshowd kunnen worden. Er wordt gekookt met verse producten en gebruik gemaakt van diverse thema’s zoals Vaderdag, zomer, vakantie, gezonde lekkere tussendoortjes.

Dagen en tijden

Er wordt tot in de zomer 9 keer een kookles verzorgd, soms op woensdag, soms op vrijdag, afhankelijk van feestdagen. De woensdagen zijn: 25-5, 1-6, 15-6. De vrijdagen: 10-6, 17-6, 24-6, 1-7. Daarnaast nog twee data in de zomervakantie, in overleg. Tijdstip: 15.15 – 17.00 uur. Locatie de Westpoort, Veerweg 1 Rhenen.

Opgave

Gun jij je kind(eren) ook plezier in koken? Geef je kind dan op voor de kookles. Er wordt per les betaald dus als je een keer niet kunt, kost het niets. Opgave voor 20 mei via 06 39886829 of via sonja@rozemarijnvoedingsadvies.nl  (Rozemarijn Voedingsadvies). Met een allergie zoals lactose of gluten kan rekening worden gehouden.

Meer berichten