Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Cugnon Consort.&nbsp;</p>

Cugnon Consort. 

(Foto: eigen foto)

Concert Carla Leurs & het Cugnon Consort

DODEWAARD - Op 14 mei is er in het kerkje van Hien een cocert met Carla Leurs en het Cognon Consort. Een top-ensemble, waarop we terecht heel trots zijn dat ze voor ons willen optreden in onze regio.

Laat deze bijzondere mogelijkheid niet voorbij gaan en meld u aan door het sturen van een email naar ccnedbet@gmail.com. Carla is vooral bekend van het orkest bij het programma Maestro, waar ze de concertmeester was. Het Cugnon Consort is een ensemble waar jonge professionals samenwerken met ervaren musici.

Toen Carla vier jaar geleden voor het eerst met het Cugnon Project samenspeelde was er direct een bijzondere chemie. Sindsdien hebben ze vele projecten vormgegeven, van virtuoze vioolconcerten van Vivaldi en Mozart tot indrukwekkende kamermuziek van Beethoven en Bruckner. Bij dit concert zijn de fantastische strijkkwintetten van Mozart en Beethoven te horen. Zij zijn bekend door hun repertoire voor strijkkwartet, maar door de toevoeging van een extra altviool ontstaat een magische diepte, kenmerkend voor het strijkkwintet. 

De aanvang is 20:00 uur. De zaal is open om 19:30. Toegang is 17,50 euro. Kinderen tot 16 jaar gratis. Het kerkje van Hien is gevestigd aan de Waalbandijk 95. Dit is het tweede kerkje langs de dijk bij Dodewaard, gerekend vanaf Ochten. 

Meer berichten