Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Frank presenteert...</p>

Frank presenteert...

(Foto: Welzijn Rivierstroom)

Frank presenteert…

RHENEN - Frank presenteert… activiteiten voor 60-plussers, met een nostalgisch tintje. In het najaar van 2021 is vrijwilliger Frank Schimmer met een nieuwe activiteitenreeks gestart in De Buurtgarage: ‘Frank presenteert…’ 

Frank werkt als docent Aardrijkskunde op het CLV. Hij doet vrijwilligerswerk bij De Buurtgarage, omdat hij graag wat wil betekenen voor de inwoners van de stad waar hij met veel plezier woont: Rhenen. Vriendelijk zijn is Franks belangrijkste waarde, want wie goed doet, goed ontmoet!

Zes nieuwe activiteiten
Zijn reeks van vijf activiteiten met een nostalgisch tintje sloegen goed aan, en daarom is Frank dit voorjaar terug met nog eens zes activiteiten:
- Vrijdag 11 februari: ‘Gouwe ouwe’ liedjesmiddag
- Vrijdag 25 februari: Bakken & film kijken
- Vrijdag 11 maart: Crea-middag
- Vrijdag 25 maart: Sjoelen & spellenmiddag
- Vrijdag 8 april: Paasactiviteit
- Vrijdag 22 april: Bakken & spelletjes van vroeger
Tijd: 15.00 – 16.30 uur in De Buurtgarage, Valleiweg 16, Rhenen. Bovenstaande data zijn onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen.

Opgeven
In verband met de 1,5-metermaatregel en een lager maximaal aantal toegestane deelnemers, is opgeven ten zeerste aanbevolen. U kunt ook op de dag zelf langskomen en, als er nog plek is, zich ter plekke inschrijven en meedoen. Wilt u meedoen aan één of meerdere activiteiten? Dan kunt u zich opgeven bij Elle Joosten via 06 19426967 of ellejoosten@welzijnrivierstroom.nl. Ook voor vragen kunt u bij haar terecht.

Meer berichten