Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Annette in gesprek met werkzoekenden.</p>

Annette in gesprek met werkzoekenden.

(Foto: Cora van den Berg)

Sollicitatiegesprek oefenen

RHENEN - Walk&Talk is dé ontmoetingsplaats voor werkzoekenden! Iedere eerste dinsdag van de maand is er een bijeenkomst voor werkzoekenden. Onderwerpen rond werk zoeken krijgen de aandacht van gastsprekers. Samen met deelgenoten kun je ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving. En natuurlijk is er een hartelijke ontvangst met koffie en thee. 

Je bent van harte welkom bij de Walk & Talk bijeenkomst op dinsdag 1 februari. Het thema is: Oefenen met het sollicitatiegesprek.
Annette Roks vertelt vanuit haar praktijkervaring over de valkuilen en goede voorbereiding van een gesprek. Daarna weet ze iedereen met veel energie aan het werk te zetten. De kern van deze morgen is: een goede voorbereiding is het halve werk. Kortom, het wordt een ochtend vol tips en oefeningen uit de praktijk.

Annette vertelt: ‘Al 30 jaar werk ik binnen het vakgebied personeel en organisatie. Nu ben ik organisatieadviseur bij de gemeente Rhenen. Via JobHulpMaatje Rhenen help ik mensen bij het solliciteren. Samen een sollicitatiegesprek voorbereiden is voor veel mensen fijn. Hoe presenteer ik me het beste? Wat wil ik weten van het bedrijf waar ik solliciteer zodat ik kan kijken of dit werk ook bij mij past? Daar kunnen we samen mee oefenen. Je gaat dan goed voorbereid en zo ontspannen mogelijk het gesprek in. Kun jij ook een steuntje in de rug gebruiken? Laat het me weten, ik help je graag!’

Locatie: de Westpoort, Veerweg 1 in Rhenen. Tijd: 9.30 tot 11.30 uur. Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Nicole Vijgeboom 06 42531554/walkentalkrhenen@gmail.com.

Meer berichten