Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Repair café Rhenen

Repair Café Rhenen en Elst (U)

RHENEN - Op vrijdagmiddag 28 januari wordt in De Westpoort weer bij Repair Café Rhenen een reparatiemiddag gehouden. Zij zijn om 13.30 uur aanwezig. Goederen kunnen worden ingeleverd tot 15.15 uur.

“We hanteren de geldende coronamaatregelen. Draag een mondneusmasker en zorg voor 1,5 m afstand!  Desinfecteer de handen bij binnenkomst.
Na het inleveren van de goederen, en het tekenen voor de reparatievoorwaarden, geven wij een tijdstip waarop ze  weer kunnen worden opgehaald. We noteren graag een telefoonnummer.”

“Wij verzorgen kleine herstelwerkzaamheden aan bijvoorbeeld kleding, fiets(verlichting) en speelgoed alsmede huishoudelijke en elektrische  apparatuur. Deze kunnen in veel gevallen, voor zover geen vervanging nodig is, deze middag (kosteloos) worden uitgevoerd. Eventueel wordt een reparatieadvies gegeven.
Kleine herstelwerkzaamheden aan kleding en dergelijke pakken we ook graag weer op. Maar deze goederen wel schoon inleveren. Vòòr het inleveren van apparaten, materialen als stofzakken en andere wegwerp materialen verwijderen en (bij voorkeur) vervangen. Hoewel we reparaties graag samen met u willen uitvoeren is dit vanwege corona deze middag niet mogelijk.

Adres: Westpoort, Veerweg 1, Rhenen, iedere vierde vrijdagmiddag van de maand. Mail: repaircaferhenen@gmail.com. Voor informatie: samen.rhenen.nl, facebook, of onze website www.repaircaferhenen.nl.

Repair café Elst (U)

Repair café Elst (U) is weer iedere eerste dinsdagmiddag van de maand geopend. Eerstvolgende reparatiemiddag is in het Bestegoed op dinsdag 2 februari  vanaf 13.30 en sluit om 16.00 uur.

Meer berichten