Logo gemeentenieuwsonline.nl

Spreekuur hulp bij online

NEDER-BETUWE - Niet iedereen kan even goed overweg met websites, apps en smartphones. En dat is best onhandig. Digitalisering heeft immers de laatste jaren, en zeker sinds corona, een enorme vlucht heeft gekregen. Bij de Bibliotheek is daarom hulp beschikbaar voor iedereen die ondersteuning wil bij het regelen van allerlei online zaken. De hulp is 1-op-1, gratis en voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Waar kan jij hulp bij gebruiken? Heb je een vraag over de apps van de Bibliotheek, over je tablet of smartphone? Wil je leren videobellen met je familie, weten wat je met je DigID kunt doen of online een afspraak maken voor een coronatest of vaccinatie? Alle vragen zijn welkom. We proberen je op weg te helpen of verwijzen je door.

Een afspraak maken voor het spreekuur Eerste hulp bij online is gemakkelijk. Je belt met de klantenservice van de Bibliotheek: 0344 639940 of maakt een afspraak in de bibliotheek zelf of via onze online agenda. Kies een locatie en tijdstip die voor jou handig zijn. De afspraak duurt twintig minuten en is 1-op-1 (jij en één medewerker van de Bibliotheek), waardoor er alle ruimte is voor jouw vragen.

Het spreekuur wordt gehouden om de week in de bibliotheek Dodewaard en Kesteren. Er zijn altijd twee tijdsloten beschikbaar 10.00 – 10.20 uur of 10.25 – 10.45 uur. Eerste vier volgende mogelijkheden zijn: Ddonderdag 20 januari – Dodewaard; donderdag 27 januari – Kesteren; donderdag 3 februari – Dodewaard en donderdag 10 februari – Kesteren.

Meer berichten