Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Van links naar rechts: Rudolf van Tilborg (co&ouml;rdinator SHM), Kees Jochemsen (voorzitter HulpMaatje Rhenen) en Jeroen Trommel uit Elst.&nbsp;</p>

Van links naar rechts: Rudolf van Tilborg (coördinator SHM), Kees Jochemsen (voorzitter HulpMaatje Rhenen) en Jeroen Trommel uit Elst. 

(Foto: Jannine Voordendag)

Verrassing voor HulpMaatje Rhenen

RHENEN - SchulpHulpMaatje (SHM) Rhenen ontving recent een cheque van duizend euro van het internationale bedrijf Hearthside, ontwikkelaar en producent van voedingsrepen. Het bedrijf verstuurt dit jaar geen kerstgeschenken maar doet een schenking aan een lokale goede doelen organisatie. Medewerker Jeroen Trommel uit Elst was blij dat zijn voorstel: HulpMaatje Rhenen (HM) en specifiek de tak SchuldHulpMaatje, als één van de projecten werd uitgekozen.

Het bedrag van duizend euro wordt gebruikt om de kosten van opleiding, training en coaching van de Maatjes te bekostigen. Rudolf (coördinator SHM) zegt: “Wij zijn blij dat steeds meer mensen de weg naar onze hulpverlening weten te vinden. Een goede training om de hulpvragers deskundig te kunnen helpen staat bij SHM hoog in het vaandel.” Kees (voorzitter) vult aan: “De kracht van HulpMaatje is dat we werken met goed opgeleide Maatjes die tijd en aandacht hebben voor de hulpvrager. Het motto van SHM is: ‘Samen lukt ‘t’ en zo willen wij werken.”

Rudolf heeft belangrijke tips voor mensen met financiële zorgen: Kom in actie: hoe eerder je aan de bel trekt, des te sneller ben je van je zorgen verlost. Neem contact op voor een oriënterend gesprek. Bel 06 26366131, mail naar info@shmrhenen.nl of ga naar de website: www.geldfit.nl of www.moneyfit.nl (speciaal voor jongeren).

Niet alleen hulpvragers kunnen zich melden, ook nieuwe Maatjes kunnen aan de slag. We hebben ook jonge(re) hulpvragers, er is dus ook behoefte aan jonge(re) Maatjes. Meld je aan via: www. schuldhulpmaatjerhenen.nl/maatje-worden.

Meer berichten