Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Dick van den Heuvel.&nbsp;</p>

Dick van den Heuvel. 

(Foto: wandelsportfoto.nl)

Nieuwe wandelgroep Rhenen

RHENEN - Houd je van wandelen in gezelschap? Heb je als goed voornemen om meer te bewegen, maar merk je dat het er in je eentje niet van komt? Sluit je dan aan bij Wandelgroep Rhenen!

Vrijwilliger Dick van den Heuvel, ondersteund door Sportservice Rhenen en Welzijn Rivierstroom, start op 18 en 20 januari met 2 wandelgroepjes (startdata onder voorbehoud van corona-maatregelen). Toen in 2003 diabetes bij Dick werd geconstateerd, is hij vrijwilliger bij Diabetes Vereniging Nederland geworden. Hij deed in 2021 als begeleider mee aan de Wandeluitdaging Rhenen, een project voor het Nationale Diabetes Challenge. Toen is het idee ontstaan om door te gaan met het wandelen in groepsverband, zegt wandelliefhebber Dick.

Samen is gezelliger
Wandelen is gezelliger in groepsverband. Daarom samen wandelen en, voor wie wil, naderhand samen een kopje koffie drinken (0,50 euro onbeperkt koffie/thee). “Mijn hoop is dat er nog veel mensen zich gaan aansluiten bij deze groep. En het belangrijkste is actief bezig zijn, gezelligheid en plezier hebben in het wandelen,” aldus Dick.

Groep dinsdag: 5 kilometer
Deze groep is perfect voor iedereen die graag op een rustig tempo, met voldoende pauzes, een ommetje maakt. Dé groep voor de beginnend wandelaar. Start: dinsdag 18 jan, om 10.30 buiten voor de Buurtgarage (Valleiweg 16, Rhenen).

Groep donderdag: 10 kilometer
Groep voor de meer ervaren wandelaar. Er wordt opgebouwd naar 10km. Start: donderdag 20 jan, om 10.00 buiten voor de Buurtgarage.

Opgeven noodzakelijk
Wil je meewandelen? Geef je op bij Dick via vandenheuvel.dick@gmail.com

Meer berichten