Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Steek een kaarsje aan voor vrede.&nbsp;</p>

Steek een kaarsje aan voor vrede. 

(Foto: Pixel2013 via Pixabay)

Wereld Vrede Meditatie: samen vanuit thuis

RHENEN - Met miljoenen mensen tegelijk stilstaan bij de komst van het nieuwe jaar? En daarbij innerlijk stil staan bij vrede – vrede in jezelf, vrede voor alle mensen? Podium De Vlam roept jou op om mee te doen: gun jezelf een moment van stilte tijdens de Wereld Vrede Meditatie, op 31 december om 13.00 uur. 

Op de laatste dag van het jaar wordt al vele jaren de Wereld Vrede Meditatie georganiseerd, ook wel World Healing Day genoemd. De eerste Wereld Vrede Meditatie werd georganiseerd door John Randolph Price in 1986. Met als doel: mensen over de hele wereld te verbinden in hun focus op vrede, liefde, onderling begrip en vergevingsgezindheid. Elk jaar doen naar schatting wereldwijd 500 miljoen mensen mee uit meer dan 100 landen.

Dit jaar kunnen we helaas niet samenkomen in Podium De Vlam in Rhenen, om te mediteren. Maar je kunt wel stilstaan bij het moment. Door thuis een kaarsje te branden, even stil te zijn en – voor wie wat ervaring heeft – te mediteren op klanken of woorden.

Podium De Vlam nodigt je van harte uit om mee te doen. Laat ons weten hoe je het hebt ervaren door een mail te sturen naar trudialblas@gmail.com. Of deel je ervaringen op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/podiumdevlam. Een hele waardevolle en verbindende ervaring en een bijzondere manier om het jaar mee af te sluiten: Wereldvrede Meditatie. Doe mee!

Meer berichten