Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De jongens zijn enorm bedankt voor hun hulp!</p>

De jongens zijn enorm bedankt voor hun hulp!

(Foto: Welzijn Rivierstroom)

Attentie vanuit het Huis van Kesteren en Samen is Leuker

KESTEREN - Het huis van Kesteren is een fijne plek om een kop koffie te drinken en andere mensen te moeten. Al ruim  zes jaar kan je op dinsdagochtend, maar sinds een paar maanden ook op vrijdagochtend, langs komen.

“Zodra de maatregelingen weer versoepelen bent u op deze dagen van 10:00-12:00 uur altijd welkom. Deze week brengen we vanuit het Huis van Kesteren een attentie bij 125 mensen langs. Dit doen we samen met een actie van Samen is Leuker.
Met deze actie nodigen we u uit om naar elkaar om te kijken. Eenzaamheid is niet altijd zichtbaar en met een klein gebaar kan je een glimlach op iemands gezicht toveren.

Vandaag werd ik spontaan geholpen door deze jongens op de foto. Zij vonden het super aan te bellen om de cadeautjes uit te delen. Zij hebben toestemming gegeven om de foto in de krant te plaatsen, maar ik heb hun namen niet gevraagd. De jongens zijn enorm bedankt voor de hulp! Voor vragen kunt u na 11 januari contact opnemen met Esther Morren van Welzijn Rivierstroom op 06 334 21037.”

Meer berichten