Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De leden die meer dan 20 loten verkochten met voorzitter Gerrit Tijssen.</p>

De leden die meer dan 20 loten verkochten met voorzitter Gerrit Tijssen.

(Foto: eigen foto)

Mooie opbrengst Grote Clubactie

DODEWAARD - Net als de afgelopen jaren deed DGV Dodewaard ook dit jaar weer mee met de Grote Clubactie. De leden gingen weer enthousiast op pad om zoveel mogelijk loten voor de club te verkopen. 

Van elk verkocht lot gaat tachtig procent rechtstreeks naar de clubkas. Naast de verkoop van ‘gewone’ loten zijn er ook superloten, dit zijn vijftig loten tegelijk. Een aantal leden van de turnselectie is op pad geweest om deze proberen te verkopen aan een aantal plaatselijke bedrijven en met succes! In totaal werden er ook nog zes superloten verkocht en wel aan Veap Shield United, Maas Banden, Kluswijs, Boomkwekerij Nieuwland en de voorzitter van DGV.

Er waren dit keer negen jeugdleden, waarvan er één ontbreekt op de foto, die meer dan 20 loten verkochten. Zij kregen allemaal een oorkonde, voor de vijf leden die de meeste loten wisten te verkopen was er een presentje bij.
Er waren zelfs twee meiden die ieder 60 loten verkochten, de nummer twee verkocht er 45 en ook de nummer drie was een gedeelte plaats met ieder 40 loten. De opbrengst van de Grote Clubactie 2021 is 2033,04 euro. Een prachtig bedrag, dat wordt gebruikt voor het aanschaffen van nieuwe toestellen en materialen.

Meer berichten