Logo gemeentenieuwsonline.nl
Joyce en Marian
Joyce en Marian (Foto: )

Walk&Talk Rhenen voor werkzoekenden

RHENEN - Wat is Walk&Talk? Het is dé ontmoetingsplaats voor werkzoekenden! Iedere eerste dinsdag van de maand organiseren we een bijeenkomst voor werkzoekenden in het Huis van de Gemeente in de Bibliotheek. 

Tijdens de bijeenkomst kun je ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving. Er worden veelvoorkomende onderwerpen rond werkzoeken besproken door gastsprekers. En natuurlijk is er een hartelijk ontvangst met koffie en thee.
Je bent van harte welkom bij de Walk & Talk bijeenkomst op dinsdag 7 december 2021. Het thema zal zijn:

“Is ondernemen iets voor jou? Je hebt vast wel een idee, een talent, een kunde, een hobby of een ambitie. Heb je er wel eens over nagedacht om daar geld mee te gaan verdienen als zelfstandige? Speel jij wel eens met de gedachte om voor jezelf te beginnen? Hoor je wel eens : Je bent zo ondernemend, is dat niets voor jou? Wat komt er dan allemaal op je af? Wat betekent dat voor jou? Joyce Hardeman en Marian Connotte van StartersHUB.nl hebben deze switch van werknemer naar ondernemer ook gemaakt. In een interactieve sessie geven zij graag antwoord op de vragen die nu als eerste bij jou opkomen.

Kom je 7 december om 10:00-12:00 uur naar de Walk&Talk in Het Huis van de Gemeente, Nieuwe Veenendaalseweg 75 in Rhenen. Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Nicole Vijgeboom 06 42531554/walkentalkrhenen@gmail.com. Walk&Talk Rhenen is een initiatief van Jobhulpmaatje Rhenen en de Bibliotheek Z-O-U-T.

Meer berichten