Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Wilma Drager tijdens de Walk&Talk.&nbsp;</p>

Wilma Drager tijdens de Walk&Talk. 

(Foto: Cora van den Berg)

Zichtbaar voor werk tijdens Walk&Talk Rhenen

RHENEN - Dinsdag 2 november organiseerde Walk&Talk Rhenen een praktische bijeenkomst over LinkedIn. Wat moet je juist op je profiel zetten en wat kun je beter weglaten? De deelnemers gingen ter plekke aan de slag met de tips en kunnen er thuis nog verder aan sleutelen. Zoals de gastspreker Wilma zei: “Je LinkedIn profiel is nooit klaar, die blijft in beweging.”

Wilma Drager-Visee, is zelf werkzoekend geweest. Tijdens haar zoektocht naar werk was ze goed zichtbaar op LinkedIn. Ze nam ook deel aan Webinars. Daar kreeg ze energie van en leerde ze onder andere om haar profiel nog beter te maken. Wilma bezocht banenmarkten en Walk&Talks in de regio. Dit alles resulteerde in een baan waar ze nu met veel plezier werkt. Walk&Talk Rhenen en de deelnemers waren blij dat zij haar ervaringen wilde delen. Het was een geslaagde bijeenkomst.

De volgende Walk&Talk heeft als thema: ’Is ondernemen iets voor jou?’. Je hebt vast wel een idee, een talent, een hobby of een ambitie. Heb je er wel eens over nagedacht om daar geld mee te gaan verdienen als zelfstandige? Wat komt er dan allemaal op je af? Joyce Hardeman en Marian Connotte van StartersHUB.nl geven graag in een interactieve sessie antwoord op de vragen die nu als eerste bij jou opkomen. Deze volgende Walk&Talk is op dinsdag 7 december van 9:30-11:30 uur in het Huis van de Gemeente.
Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Nicole Vijgeboom 06 42531554/ walkentalkrhenen@gmail.com.

Meer berichten