Logo gemeentenieuwsonline.nl

Dag van de Mantelzorg

BUREN - Mantelzorgers zijn onzichtbare helden! Ze zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Die zorg is vaak onzichtbaar. Daarom zetten we bij Welzijn Rivierstroom op 10 november mantelzorgers in de schijnwerpers: want hun zorg mag gezien worden!

Overal in het land vind je onzichtbare helden, jong en oud, van het kleinste dorp tot de grootste stad, er zijn er bijna 5 miljoen. Wat mantelzorgers doen is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient waardering. En daarom biedt de gemeente Buren mantelzorgers op woensdag 10 november een mantelzorglunch aan. “Komt u ook om 12:00 uur naar de Heerlijkheid in Eck en Wiel? Welkom!”

“U kunt zich voor 8 november aanmelden voor de mantelzorglunch bij Welzijn Rivierstroom telefoon: 0344 602337 of info@welzijnrivierstroom.nl. Om deel te nemen aan de lunch is een QR-code op de app of een papierenversie noodzakelijk! Wilt u graag  deelnemen aan de mantelzorglunch, maar heeft  vervangende zorg nodig? Laat het ons weten en wij proberen dan samen met u naar een oplossing te zoeken.”

Meer berichten