Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Pro Persona

‘Op zoek naar zin’ voor senioren en volwassenen

BETUWE - Op vrijdagochtend 12 november start de serie bijeenkomsten ‘Op zoek naar zin’. Deze zijn bedoeld voor senioren en volwassenen uit de gemeente Buren en Neder Betuwe.

Wat is de zin van het leven? De zin van het leven betekent voor iedereen iets anders. Dit komt door uw eigen unieke levensloop. In de bijeenkomsten gaat u op zoek naar verhalen uit uw eigen leven. Het terugblikken helpt u zicht te krijgen op het voorbije leven en vorm te geven aan het heden en aan de toekomst.

Tijdens de bijeenkomsten maken we een verkenningstocht door de verhalen uit uw eigen leven. We doen dit op allerlei manieren: We lezen, vertellen, tekenen, schrijven en werken met kleuren en beelden. U deelt alleen die verhalen die u kwijt wilt. De volgende thema’s komen aan de orde: de betekenis en ontstaan van uw eigen naam; de keerpunten in uw leven; zingeving; verlangens voor de toekomst.

De serie bestaat uit zes bijeenkomsten van 1,5 uur bij Welzijn Rivierstroom, Voorstraat 8 in Lienden en wordt georganiseerd is samenwerking met Pro Persona Connect afdeling preventie. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis. De cursus start bij voldoende deelname. Men kan zich aanmelden vóór 8 november bij Pro Persona Connect Afdeling Preventie, 026 3124483 of preventie@propersona.nl.

Meer berichten