Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Welkom in Ons Dorpshuis

KESTEREN - In Ons Dorpshuis in Kesteren aan de Nedereindsestraat 27, is altijd wat te doen! Prikpost, leerpunt, sportgroepen, ehbo-lessen, Huis van Kesteren, Het Trefpunt met biljart, soos, zang, vrouwenvereniging, vergaderingen en nog veel meer. 

“Per week hebben we 15 tot 20 dagdelen dat er wel een activiteit is te doen in één (soms twee) van onze zalen. Op al die momenten is het de bedoeling dat er een vrijwilliger aanwezig is om dit te begeleiden, koffie/thee te zetten, biertje te tappen, een borrel in te schenken en gewoon voor de gezelligheid aanwezig zijn. 

Op dit moment hebben we een supergoed team bar-vrijwilligers, maar het zijn er veel en veel te weinig! Met dit kleine groepje redden we het echt niet meer. We zijn bang dat we straks ‘nee’ moeten gaan verkopen voor bepaalde verenigingsactiviteiten en dat is zeker niet onze doelstelling. Wij staan te springen om ons team uit te breiden. 

Voor dit vrijwilligerswerk bieden we een e-learning-cursus IVA aan. Natuurlijk word je goed ingewerkt. Je moet we minimaal 18 jaar zijn. We hopen dat je later zelfstandig kan werken; om kan gaan met de kassa, verantwoordelijk voelt en gastvrij bent naar de mensen die bij ons in het dorpshuis te gast zijn. De bardiensten worden via datumprikker verdeeld over de vrijwilligers waarbij jezelf aan kunt geven of je ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds beschikbaar bent en op welke dagen. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ditje van der Vossen: 06 52236150, e-mail: ditje51@hotmail.com. Kijk even op onze site www.dorpshuiskesteren.nl. Of als je in de buurt bent en de deur is los…. loop je gewoon even gezellig binnen! Er is dan altijd iemand aanwezig.”

Meer berichten