Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Herfst.</p>

Herfst.

(Foto: Renk Ruiter)

Herfstwandeling Amerongse Bos

REGIO - Op zaterdag 6 november is er weer een boeiende wandeling in het Amerongse Bos.

Onder begeleiding van een deskundige gids kan men wandelen en genieten van de schoonheid, die de natuur te bieden heeft. Elk seizoen laat de natuur haar steeds weer wisselende gezicht zien.

Vooral de herfst is wat dat betreft een prachtige periode. Een rijke overvloed aan kleur, vallende bladeren, boomvruchten, paddestoelen en nog veel meer moois, wordt ons zo maar geschonken door moedertje natuur.  
Maar hoe ontstaan nu deze veranderingen in het bos tijdens de overgang van zomer naar herfst? Hierover hoort men alles, als men samen met een van onze deskundige gidsen gaat genieten van een prachtige wandeling door het Amerongse Bos in herfsttooi.

“Kom op zaterdag 6 november naar het informatiecentrum van Utrechts Landschap aan de Veenseweg 8 in Amerongen. Deelname is gratis. Deelnemers wordt wel gevraagd zich vooraf aan te melden. Dit kan op de site van Utrechts Landschap via de knop reserveren: https://utrechtslandschap.nl/activiteiten/detailpagina/108473. Parkeren kan op de grote parkeerplaats aan de Burgwal nabij de sportvelden. De wandeling start om 14.00 uur.”

Meer berichten