Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Frank Schimmer. (foto: Welzijn Rivierstroom)</p>

Frank Schimmer. (foto: Welzijn Rivierstroom)

(Foto: )

Frank presenteert…

RHENEN - Activiteiten voor 60-plussers, met een nostalgisch tintje.

Op vrijdag 15 oktober is vrijwilliger Frank Schimmer met een nieuwe activiteitenreeks gestart in de Buurtgarage: ‘Frank presenteert…’
De eerste editie was een Hollandse meezing-middag. Karaoke is niet nodig blijkt – bezoekers kennen de teksten zo uit hun hoofd! Maar Frank heeft nog veel meer moois in petto:

Vrijdag 29 oktober: Series van vroeger.
Vrijdag 12 november: Quizmiddag – met een ronde over Rhenen.
Vrijdag 26 november: Spelletjes van vroeger.
Vrijdag 2 december: Kerstkaarten maken.
Tijd: 15.00 – 16.30 uur in de Buurtgarage, Valleiweg 16, Rhenen.


We stellen onze nieuwe vrijwilliger graag aan u voor! “Mijn naam is Frank Schimmer, ik ben 53 jaar en werk als docent Aardrijkskunde op het CLV. Ik heb ervoor gekozen om vrijwilligerswerk te doen, omdat ik iets wil kunnen betekenen voor de omgeving waar ik woon, in plaats van een financiële bijdrage doen aan een goed doel. Ik doe nu zo’n vier uur vrijwilligerswerk per maand.
Waar ik vrolijk van word? Van mensen! Daarom ligt dit vrijwilligerswerk me goed. Vriendelijk zijn is mijn belangrijkste waarde: want wie goed doet, goed ontmoet. En ik hoop jullie snel in De Buurtgarage te mogen ontmoeten!”

“Heeft u interesse in een of meer van de activiteiten, of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Elle Joosten via 06 19426967 of ellejoosten@welzijnrivierstroom.nl.”

Meer berichten