<p>High tea. (foto: Welzijn Rivierstroom)</p>

High tea. (foto: Welzijn Rivierstroom)

(Foto: Welzijn Rivierstroom)

High-tea voor mantelzorgers uit Neder-Betuwe

NEDER-BETUWE - Op woensdag 10 november is het de dag van de Mantelzorger. Op deze dag zetten we onze mantelzorgers uit de gemeente Neder-Betuwe graag in het zonnetje.

“Hoe we dat doen? Met een gratis high tea. Bent u mantelzorger? Meld u dan voor 5 november aan door een mail te sturen naar info@welzijnrivierstroom.nl of contact op te nemen op telefoonnummer 0344 602337.

Nadat u bent aangemeld, ontvangt u alle informatie. De high tea is op 10 november van twee tot vier uur in Kesteren. Voor toegang gelden de richtlijnen voor de horeca van Het RIVM. Dit betekent dat u om een geldig coronabewijs wordt gevraagd. U kunt via www.testenvoortoegang.nl een afspraak maken bij de testlocatie vlakbij het restaurant. U heeft binnen een kwartier de uitslag.

Is het voor u niet mogelijk om deel te nemen aan de high tea in het restaurant? Neem dan contact met ons op voor een verrassing bij u thuis.”