Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Wil Vermeulen spreekt een dankwoord uit. (foto: Gerard Nieuwenhuis)</p>

Wil Vermeulen spreekt een dankwoord uit. (foto: Gerard Nieuwenhuis)

(Foto: Gerard Nieuwenhuis)

Veel belangstelling voor Dag van de Ouderen

OCHTEN - Op 9 oktober opende Wil Vermeulen om 14.00 uur de Dag van de Ouderen in het dorpshuis in Ochten. De dag werd georganiseerd door de stichting Welzijnsactiviteiten Neder-Betuwe (SWAN) in samenwerking met het dorpshuis. Iedereen had er na de coronaperiode weer zin in en de zaal zat helemaal vol.

Wethouder Herma van Dijkhuizen was ook heel blij dat deze activiteit op initiatief van de SWAN nu weer mogelijk is en met plezier was ze daarbij dan ook aanwezig. Ze sprak dank uit aan alle vrijwilligers, die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

De bezoekers werden bij de ingang van het dorpshuis muzikaal ontvangen door het dweilorkest Het KenNet uit Dodewaard. Net als in Kesteren leverde de 91-jarige heer Roest met groot enthousiasme zijn muzikale bijdrage voorafgaand aan het programma en tijdens de pauze.

Het hoofdprogramma werd ingevuld door super Stien en turbo Toos. Met een solex scheurden ze tussen het publiek door naar het podium. Na de pauze onthulde Toos dat ze twee onechte kinderen waren van prins Bernard. Moeders was de prins ooit tegengekomen op jacht in Afrika. Op hun leeftijd verrichtten ze verrassende acts en  vermaakten ze de bezoekers.

Deze middag werd mede een succes dankzij de sponsorbijdragen van bakkerij Ad Bos en de firma Geurts Conservenfabriek uit Dodewaard. Na het gezamenlijke slotlied werd iedereen wel thuis gewenst en natuurlijk weer tot volgend jaar.

Meer berichten