Logo gemeentenieuwsonline.nl

Een kopje koffie zorgt voor verbinding in week tegen eenzaamheid

KESTEREN - Afgelopen week was het de week tegen eenzaamheid. Tijd voor de woonvormen van Eleos om hun deuren open te zetten voor plaats- en buurtgenoten. Ze organiseerden allemaal een activiteit om verbinding te maken met hun omgeving. Bij de Espalier in Kesteren stond dinsdagmiddag de koffie met wat lekkers klaar voor de buurt.

De tent die voor Espalier stond, zorgde niet alleen voor beschutting tegen de regen, maar ook voor nieuwsgierige voorbijgangers. Zodra ze binnenkwamen werden ze door de bewoners en medewerkers van Espalier verwelkomd met een kopje koffie en zelfgemaakte taart. Voor de kinderen was er fris met een zakje snoep. Er heerste een gemoedelijke sfeer en het was een mooie gelegenheid kennis te maken met elkaar. Een bakje koffie zorgde voor onderlinge verbinding in de week tegen eenzaamheid.

Espalier is onderdeel van Eleos, specialist in christelijke GGZ. Mensen die vanwege psychische problemen (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen kunnen bij een van de woonvormen terecht.

Wilt u meer weten over de Espalier in Kesteren? Kik dan op www.eleos.nl/wonenbijeleos of neem contact op via espalier@eleos.nl of 088 8920016.

Meer berichten