Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Wandelgroep Elst. (foto: Wim Groninger)</p>

Wandelgroep Elst. (foto: Wim Groninger)

(Foto: Wim Groninger)

Wandeluitdaging Elst en Rhenen

ELST - De wandeluitdaging Elst heeft na twintig weken minimaal vijf kilometer gelopen te hebben het project van Nationale Diabetes Challenge 2021 afgesloten onder leiding van volleybalvereniging Musketiers. 

De groep van ruim twintig deelnemers en coaches hebben elke dinsdagavond vanaf 19.00 uur hele mooie wandelroutes gemaakt over de Utrechtse heuvelrug en de plantage. De afgelopen twintig weken heeft de groep ook het weer mee gehad één avond wat regen maar anders prachtig mooi wandelweer. Onderweg werd er door de wandelcoaches ook een stukje historie en over de natuur uitleg gegeven. 

Dit project werd mede mogelijk gemaakt door het preventie-akkoord van de gemeente Rhenen dat verenigingen stimuleert om actief met bewegen voor groepen bezig te gaan. De wandeluitdaging Elst stopt niet, want nu heeft de groep besloten om elke dinsdagmorgen om 10.00 uur vanaf einde sportweg te gaan lopen, en dat gebeurt ook daadwerkelijk. 

“Heeft u zin om mee te lopen, mail gerust met voorzitter@musketiers.com. De wandeluitdaging Rhenen is later gestart en die gaan nog tot eind oktober door.”

Meer berichten