Logo gemeentenieuwsonline.nl

Blokfluitlessen Kunst na Arbeid Ingen

INGEN - Harmonievereniging Kunst na Arbeid Ingen start in het nieuwe seizoen weer met blokfluitlessen. Deze blokfluitlessen zijn bedoeld om kinderen kennis te laten maken met muziek en alles wat daarbij hoort. Bovendien wordt met de blokfluit een basis gelegd en kan het kind daarna snel doorstromen naar een instrument naar keuze.

De blokfluitcursus bestaat uit achttien lessen van dertig minuten. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er één of twee blokfluitgroepen gemaakt binnen de tijd van 15.15 tot 16.15 uur. De lessen zijn in dorpshuis ‘In De Gaard’ in Ingen en worden gegeven door Marjolijn van der Lee. De eerste les start op woensdag 27 oktober. Totale kosten: 85,00 en 8,50 euro voor het lesboek.

Iedere leerling ontvangt een blokfluit in bruikleen, die na afloop van de cursus kan worden overgenomen. “Aan het eind van de cursus maakt uw kind kennis met andere muziekinstrumenten en is het mogelijk om diverse instrumenten uit te proberen. Wie weet zit er een instrument bij om op door te stromen! Wilt u uw kind opgeven voor deze blokfluitcursus, mail dan naar:  kna.leerling@gmail.com.”

Meer berichten