Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>BRISK en Kiki Heessels. (foto: Hans van den Boogaard)</p>

BRISK en Kiki Heessels. (foto: Hans van den Boogaard)

(Foto: Hans van den Boogaard)

Hoedje, een familievoorstelling bij De Korenwinde

RHENEN - Blokfluitkwartet Brisk en Kiki Heessels geven zaterdag 9 oktober (aanvang 14:00 uur) de voorstelling ‘Hoedje’ voor iedereen vanaf vijf jaar in De Vlam aan de Beukenlaan.

‘Hoedje’ is een luchtige, humoristische voorstelling, naar een tekst van Irene Kuiper en met muziek van Juan Felipe Waller, Walther Stuhlmacher, Maurice Ravel en Henry Mancini. De regie is handen van Hans Thissen, die tekende voor spraakmakende jeugdmuziektheatervoorstellingen.

Waar gaat het over? Als een rood hoedje op een dag wordt meegesleurd door een storm, is dat het begin van een avontuurlijke tocht over de aardbol, waarbij de wind een grote rol speelt en vier blokfluitisten er stevig op los blazen. Brisk en Kiki Heessels nemen je mee op een reis waar je nog lang aan terug zult denken! Is Hoedje niet veel te klein voor die grote olifant? Wat zitten die bavianen daar toch te doen? De ene vogel lacht Hoedje uit, de andere zingt een lied voor haar. Maar komt Hoedje ooit nog thuis?

Voor familievoorstellingen wordt een speciaal tarief gehanteerd: kinderen tot en met 18 jaar gratis (maar wel graag de kinderen opgeven), volwassenen tien euro.  De concerten vinden als altijd plaats in De Vlam aan de Beukenlaan. Aanvangstijd 14:00 uur. Kaartjes uitsluitend via de website te bestellen: www.korenwinde.nl.

Meer berichten