Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Vrijwilliger Rob Jansen met zijn werk. (foto: Willy van Staveren)</p>

Vrijwilliger Rob Jansen met zijn werk. (foto: Willy van Staveren)

(Foto: Willy van Staveren)

Schilderen voor volwassenen

RHENEN - Creatievelingen die graag meer ervaring op willen doen met schilderen kunnen vanaf donderdag 16 september bij De Buurtgarage terecht. Onder begeleiding van vrijwilliger Rob Jansen komen we 4 aaneensluitende donderdagen van 14.00 – 16.00 bij elkaar om te schilderen. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom!

Rob tekent en schildert al vele jaren en gaf tekenles aan kinderen in Wageningen en Rhenen. Afgelopen jaar en begin dit jaar kregen kinderen schilderles in de Buurtgarage waarbij telkens een bepaald onderwerp moest worden uitgebeeld. De schilderijen van de Coronamonsters werden een groot succes. Het Stadsmuseum Rhenen (waar Rob ook vrijwilliger is) wijdde er een mini-expositie aan.

De kosten voor de reeks van vier schilderbijeenkomsten samen bedragen in totaal zestien euro. Hier is gebruik van alle materialen (zoals doek, verf, penselen) en een kopje koffie of thee met een koekje bij inbegrepen. 


Data schilderreeks: 16, 23 en 30 september en 7 oktober. Er is ruimte voor maximaal tien deelnemers. “Wilt u deelnemen? Neem dan contact op met Elle Joosten via 06 19426967 of ellejoosten@welzijnrivierstroom.nl.”

Meer berichten