Logo gemeentenieuwsonline.nl

Met De Blauwe Bever genieten van prachtige herfstkleuren

RHENEN - Het safarischip vaart vanaf Rhenen naar de Wageningse Bovenpolder voor een mooie wandeling in het natuurgebied, op zoek naar beversporen. 


De Blauwe Bever vertrekt vanaf de Rijnkade in Rhenen. Onderweg vertelt de gids bijzonderheden over de rivier en het landschap en kan men volop genieten van de prachtige herfstkleuren. Vanaf de Rijn gezien is de Utrechtse Heuvelrug, oprijzend langs de rivier, een markant natuurmonument. Een prachtig en uniek oevergebied in Nederland.
Bij voormalige steenfabriek ‘De Bovenste Polder’ in de Wageningse uiterwaarden wordt aangemeerd voor een rondwandeling van ongeveer drie kwartier. In dit gebied is veel te zien, zoals overblijfselen van de voormalige steenfabriek, maar ook de in de jaren ’90 aangelegde nevengeul, waar veel vogels zich huisvesten en waar men op zoek gaat naar beversporen.

Prijzen: 19,50 euro voor volwassenen, 9,00 euro voor kinderen 5 - 12 jaar en 5 jaar voor kinderen tot 4 jaar. Voor meer informatie en/of reserveren zie: info.deblauwebever.nl. Zaterdag 11 september 14.00 en 16.30 uur. De Loswal, Rijnkade 1 Rhenen.       

Meer berichten