Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Bezoekers die heerlijk genieten van een ijsje. (foto: Hester van Aalst)</p>

Bezoekers die heerlijk genieten van een ijsje. (foto: Hester van Aalst)

(Foto: Hester van Aalst)

IJsje in de Huiskamer van Elst

ELST - Het is elke donderdagmorgen weer genieten voor de bezoekers van de Huiskamer van Elst.  Door lieve gastvrouwen en heren wordt een lekker kopje koffie of thee met koekje geserveerd. En de dames en heren zorgen voor een warm ontvangst en hebben altijd tijd voor een praatje en persoonlijke aandacht. 

De Huiskamer van Elst is een laagdrempelige ontmoetingsplek in het centrum van Elst. Hierbij zijn ontmoeten, verbinden en sociale cohesie, belangrijke pijlers.

Donderdag 12 augustus was het mooi weer en werd er door het bestuur (van stichting Ontmoeten en verbinden Elst, waar dDe Huiskamer onder valt) spontaan getrakteerd op een lekker ijsje.
Dat was smullen voor de ruim zestig bezoekers, die heerlijk gezeten waren in de ruime serre met openslaande deuren en de mooie tuin met fruitbomen aan de Kokkeland 17 in Elst (Aster uitvaart zorg).
Tessa Hendriks en Richard Rikken, eigenaren van Aster uitvaart zorg hebben eind 2020 hun multifunctionele ruimten ter beschikking gesteld voor de Huiskamer van Elst. Bezoekers zeggen: “Wat is dit een fijne lokatie, licht en gezellig, met goede faciliteiten. Je kan hier zowel binnen of in de serre zitten en bij mooi weer zelfs in de tuin vertoeven; voor ieder wat wils. Het voelt als een echte huiskamer!”

“Heeft u na het lezen van dit artikel ook zin om te komen, u bent van harte welkom. U wordt gastvrij onthaald door ons gastteam. Elke donderdagmorgen van 10 - 12 uur aan de Kokkeland 17 in Elst. Entree is 1,50 euro.Vanaf september ook de laatste zondag van de maand geopend van 14-16 uur.” Info: www.huiskamervanelst.nl/Facebook of mail: info@huiskamervanelst.nl.

 

Meer berichten