Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Demo Tai Chi groep. (foto: A.K.)</p>

Demo Tai Chi groep. (foto: A.K.)

(Foto: A.K.)

Start Senioren Sport Vereniging in Opheusden

OPHEUSDEN - Op 30 augustus start de seniorensportvereniging VSVO in Opheusden weer met de wekelijkse trainingen. Na de coronaperiode kunnen ze weer in groepsverband trainen. 

VSVO is speciaal gericht op deelnemers vanaf 55 jaar en heeft gespecialiseerde docenten. De oefeningen zijn goed voor de conditie en om het uithoudingsvermogen van de deelnemers te verbeteren.

Iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen aan deze trainingen. Er wordt gedurende een uur gewerkt aan conditie, spieropbouw, coördinatie en concentratie door steeds variërende sport- en spelonderdelen.

“Wil je op een meer ontspannen manier bewegen denk aan aan de Tai Chi groep. Hier wordt, ook gedurende een uur, op een sierlijke, langzame wijze gewerkt aan balans, waarbij ook alle gewrichten en spiergroepen ingeschakeld worden. Ook mensen die uit een revalidatieprogramma komen zijn bij VSVO meer dan welkom. Het sporten bij VSVO gebeurt in verenigingsverband wat goed is voor de sociale contacten.

Nieuwe leden, zowel dames als heren, zijn meer dan welkom, speciaal aan het begin van het seizoen. Kom kijken of doe meteen mee. De contributie zal geen belemmering zijn, deze is erg laag en de eerste maand is gratis. Bezoek onze website voor meer informatie.”

Locatie en tijd: sporthal De Biezenwei, Fazantstraat in Opheusden

Elke maandagavond sport, damesgroep om 19.00 uur en de heren om 20.00 uur. Elke dinsdagmiddag Tai Chi, gemengd, om 15.00 uur. Info bij W. Gerritsen, E-mail: vsvo.secretariaat@gmail.com; www.seniorensportverenigingopheusden.nl.

Meer berichten